Esküvő fotó, modell, glamour stb.

More Website Templates at TemplateMonster.com!

2014.02.11. Mi alapján válasszatok? Hasznos tanácsok az idei évre.

Sok éves tapasztalatomat írtam össze pár sorban, érdemes elolvasni, hátha megkönnyíthetem a választást esküvői fotó és videó témakörben.

Az esküvői fotós és videós honlapok 90%-a arról szól, hogy mi alapján döntsetek a számtalan ajánlkozó közül. Sokan a csúcstechnikára esküsznek, mint csalogató tényező, még fel is sorolják a több milliós értékű gépeket, objektíveket típusszám szerint. A többség, jó érzékkel, a profizmust emeli ki első helyen és ebben igaza is van.

Ebben a szakmában a profi szintet kétféleképpen lehet elérni: hosszú idők kitartó gyakorlatával és vele született tehetséggel. A tehetségesek sokkal előnyösebb helyzetben vannak, bár számukra is fontos a kellő gyakorlat, bátrak az új ötletekben és ezek megvalósításában. De hogy a lényegre térjek: ha elhatároztátok, hogy összeházasodtok, döntsétek el, szeretnétek-e maradandó, kézzelfogható emléket életetek nagy napjáról, az esküvőtökről vagy nem.

Ha igen, akkor legelőször keressétek meg a számotokra legmegfelelőbb esküvői fotóst és videóst. Célszerű olyan párosítást választani, akik többször dolgoztak már egymással. Van olyan stúdió, ahol a fotóst és a videóst együtt ajánlják. A miénk, az Art-Akció Fotó és Videó Stúdió is ezek közé tartozik. Együttes megrendelés esetén kedvezményt adunk.

Döntsön a szimpátia, hiszen az esküvőt együtt fogjátok tölteni. Kérjetek referencia anyagot, hogy lássátok, mire számíthattok. Ha ajánlásból találtok esküvői fotóst és videóst, az egy lépés a sikerhez, mert konkrét tapasztalatokkal lesztek gazdagabbak. Ha elsőként e két szakmát választjátok ki, nem fordulhat elő, hogy ezen a tételen kell meghúzni a nadrágszíjat.

Ezután válasszatok ceremóniamestert vagy vőfélyt! Erre a szolgáltatásra is feltétlenül szükség van. Ha ezt a hármat kipipáltuk, akkor jöhet az össze többi: önkormányzat, templom, ruha, virág, meghívók, zenekar, étterem stb. És végül, de ez lesz a legelső: gyertek el velünk egy jó hangulatú jegyesfotózásra, amiből videó filmet is csinálunk! Sok boldogságot Nektek!

2013.03.23-24. CANON Fotómütermek Hétvégéje.

Egy hétvége, 21 fotóstúdió, 500 résztvevő fotós.

A Canon Fotóműtermek Hétvégéje alatt a különböző helyszíneken különböző programok várták a fotózás kedvelőit. Gyönyörű modellekről lehetett minőségi fényképeket készíteni. Glamour fotózások, divatfotózások és portréfotózások alkották a hétvége programjának jelentős részét. A fotográfia más területén is lehetőségük nyílott a fotósoknak, hogy műtermi körülmények között fotózzanak. Reklámfotózások, tárgyfotózások, ételfotózások, sőt még autófotózás is szerepelt a palettán.

Én hat helyszínt látogattam meg, sorrendben a XV. kerületi Photobalance Stúdió műtermeit Szerény számításaim szerint itt legalább 15 színtér található mindennemű átalakítást mellőzve, kül- és beltérben egyaránt. Másodikként az újpesti Photoplanet-re esett a választás, itt egy gyönyörű autó volt a céltárgy. Mondhatom, alaposan kiveséztük a témát. Innen irány a XVI. kerület, Ágens Fotóstúdió. Itt e megvilágításé volt a főszerep, legalábbis amíg ott voltam. Egy kedves, szép modell állt (ült) rendelkezésünkre.

Vasárnapra három stúdió maradt a listámon. Fotósarok, Photoking, 3G Stúdió. Ezen helyek mindegyikén fotómodelleket fotózhattunk. Ezúton is köszönet a csinos lányoknak, kitartóak és szépek voltak még nyolc órányi fotózás végefelé is.

A március 23-24-én megrendezett Canon Fotóműtermek Hétvégéje egy közönségszavazással zárult. A látogatók ugyanis szavazhattak az általuk legjobbnak ítélt három műteremre.

Az összesített eredmények alapján idén a Photobalance stúdiót kedvelték a legjobban, melyet a válaszadók 84%-a jelölt az első három hely valamelyikére. Szép eredményt ért el a Leképezés Fotóstúdió és a Silens Photo & Style stúdió is, a szavazatok 82, illetve 69%-át megszerezve. (Forrás: pixinfo.com)

Archivum

2012.10.13. Reni és Gábor esküvője Budapesten

A fiatal jegyespárral történt korábbi megbeszélésünknek megfelelően az áldott napon már fél nyolckor elkezdődött a munkánk, hoszen a készülődés kezdeti pillanatától kattogott a fényképezőgép, forgott a kamera. számunkra ez nagyon kedves feladat, végigkísérni a párt a készülődés legutolsó fázisáig. [...]

2012.10.06. Lili és Laci esküvője Budakeszin

A fiatalok egy nagyon kellemes őszi délutánon fogadtak egymásnak örök hűséget először a telki katolikus templomban, majd Budakeszin a Dudok étteremben, amely az erdészet területén fekszik csodálatos környezetben. A kihelyezett polgári szertartás is ezen a helyen volt. [...]

2012.09.15. Edit és Tamás esküvője. Pilisszántó, Orosdy-kastély

A kastélyt Orosdy Fülöp, Kossuth egykori titkárának fia építtette 1895-ben, tervezője a kor ismert építésze: Meinig Artúr volt. Ez a kastély adott otthont a fiatal szerelmeseknek esküvői lakodalmuk helyszínéül. Az erdő közepén fekvő zarándokszállás meghitt csendjét az érkező vendégek zsivaja törte csak meg [...]

2012.08.25. Krisztina és Attila esküvője Nőtincsen

A családi gyökerekhez ragaszkodva a fiatalok úgy döntöttek, hogy Nőtincsen tartják lakodalmukat. A templomi szertartás helyszínéül a közelben fekvő nagyvárosra, Vácra esett a választás. [...]