Esküvő fotó, modell, glamour stb.

More Website Templates at TemplateMonster.com!

Art-Akció Fotó és Videó Stúdió

Esküvő fotó, rendezvény, eljegyzés, keresztelő, buli, portré, divatbemutató, modell fotó, film, videó, DVD, Blu-ray stb..

Életünk során mindenkit megihlet a fényképezés, de vannak, akik megmaradnak a kompakt kategóriánál (az Art-Akció stúdióban is van ilyen fényképezőgép) és vannak, akik többre vágynak. Többre vágynak, de csak hobbi szinten űzik a fotózást. A profi fotós nem áll meg ezen a ponton.

Mi is tovább gondolkodtunk. Kitaláltunk dolgokat, jeleneteket komponáltunk vagy csak egyszerűen elkaptuk a pillanatokat. Persze nem csak fotózunk, hanem videó filmeket is készítünk. Az elmúlt években regionális TV-t működtettünk, de felkérésre gyártunk filmeket a királyi TV-nek is. Kameráinkban több, mint tízezer forgatott óra van és 150 felett jár az esküvői videók száma. Széles szakmai körünknek köszönhetően, ma már több, egyidőben zajló eseményen is tudunk fotózni, videózni. Így akár négy esküvőt is megcsinálunk egy hétvégén.

Fő profilunk az esküvői fotózás, bár egyéb témákból is akad bőven lencsevégre való. A fények különböző beállításaival más-más hangulatú fénykép készíthető. Gyakran alkalmazunk fix fényű lámpákat is. Az elkészített fotókat CD-re, DVD-re írjuk igény szerint, de papírképeket, albumokat, fotókönyveket is készítünk. Kérjetek az esküvői fotóra árajánlatot tőlünk! Minden úgy történik, ahogy Te szeretnéd. Évek óta fotózzuk az esküvőket. Sok ötlettel készítjük el az esküvői fotó sorozatokat. Az egész országban fotózunk, kiszállási költség nincs!

Visszatekintés

1995 – Cégalapítás

Lakossági- és profi stúdió szervíz, rendszertelepítés videó és film témakörben.

2000 – Profilbővítés

Filmkészítés, szerkesztés, vágás, narráció, feliratozás.

2005 – Regionális TV alapításában való részvétel.

Sorozatok, kisfilmek, dokumentum filmek, interjúk és jelentős mértékű híradós anyag gyártása.

2010 – Újabb profilbővítés

Fotó stúdió létrehozása, technikai és szakmai bővítés. Első időkben tájak, állatok, később esküvők, portrék, gyerekek fotózása.

Napjainkban – Fotózás és videó filmek

Fotós és filmes területen jelenleg két állandó és számos külsős kollégánkkal folyamatosan dolgozunk.

Eszközeink

Fő szempontunk az ár/érték arány.

A mai renyhe gazdasági világban is fontos, hogy a stúdiónk által használt technikai eszközök precízek, gyorsak, hibátlanok, ugyanakkor könnyen kezelhetőek legyenek. Reklámokat elkerülve a fényképezőgépek közül a "C" kezdőbetűseket használjuk, azok közül is a kihajtható LCD kijelzőseket (ez fontos a szokatlan perspektívák miatt). Kamerák közül az "S" kezdőbetűseket kedveljük. Rendelkezésünkre állnak különböző objektívek, hideg villanó- és meleg, állandó fémyű lámpák, derítőlapok, különféle beltéri ill. szabadtéri díszletek. A fotó stúdióba előzetes időpont egyeztetés szükséges.